Sports Performance Specialist

Optimaliseer je sportprestaties

Bij FysioMove begrijpen we dat sportprestaties niet alleen afhankelijk zijn van talent, maar ook van training, techniek, kennis en toewijding. Wij richten ons op sporters van alle niveaus om hun volledige potentieel te benutten.

Onze diensten:

1. Sports Performance Training: Onze ervaren trainers werken nauw met jou samen om een op maat gemaakt trainingsprogramma te ontwikkelen dat gericht is op jouw specifieke sport en doelen. Of je nu een professionele atleet bent of net begint, wij passen de training aan jouw behoeften aan. De trainers/therapeuten zijn specialisten op zowel het medische als sportieve vlak en deze combinatie kan jouw sportprestatie net die extra boost geven.

2. Blessurepreventie: Voorkomen is beter dan genezen. We bieden begeleiding en oefeningen om blessures te voorkomen, zodat je kunt blijven trainen zonder onderbrekingen.

3. Sportrevalidatie: Als je geblesseerd bent, begeleiden wij je graag bij de revalidatie zodat je zo snel en veilig mogelijk weer terug bent op het gewenste niveau.

Waarom kiezen voor FysioMove?

Bij FysioMove hebben we een bewezen staat van dienst in het helpen van sporters om hun doelen te bereiken. Door onze kennis vanuit de fysiotherapie te combineren met de kennis vanuit de sports performance hebben wij alles in huis om jou te ondersteunen.
Neem vandaag nog contact met ons op om je sportprestaties naar een hoger niveau te tillen!

FysioMove maakt fysiotherapie toegankelijk, begrijpelijk en leuk!