023-2302173
richard@fysiomove.com

Richard Bakker

Na de studie Psychobiologie aan de Universiteit van Amsterdam en een aantal jaar reizen heeft Richard besloten om zich om te scholen tot fysiotherapeut. Belangrijk bij deze keuze was onder andere het persoonlijke contact, de fascinatie voor het menselijk lichaam en het belang van bewegen. 

Sport heeft altijd een grote rol gespeeld in Richard zijn leven. Tot zijn twintigste was het judo op internationaal niveau en tegenwoordig is het vooral klimmen en snowboarden. Sporten of simpelweg bewegen kunnen een belangrijk onderdeel zijn bij uw herstel en dat is een van de dingen waar Richard u graag bij begeleidt. Naast sport heeft Richard zich ook gespecialiseerd in schouderklachten en is hij aangesloten bij het Schoudernetwerk Kennemerland.

Zien dat mensen hun dagelijkse activiteiten, werk en/of sport kunnen hervatten en daarnaast onderdeel zijn van een enthousiast team geven iedere dag een hoop energie en motivatie om te werken bij FysioMove.

Functie    :  Fysiotherapeut
Opleiding  :  Hogeschool Leiden 2020
Specialisaties   :  Schouderklachten, sport revalidatie, Sports Performance, Covid revalidatie, ademhaling therapie en hardloopanalyse, 
Werkdagen  :  maandag, dinsdag woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag
Big-nummer  :  29927185004

FysioMove maakt fysiotherapie toegankelijk, begrijpelijk en leuk!