023-2302173
casper@fysiomove.com

Casper Vijn

Casper is afgestudeerd fysiotherapeut in 2021 en sinds mei 2022 fysiotherapeut bij FysioMove. De keuze om fysiotherapeut te worden is omdat hij een ontwikkelde interesse in het menselijk lichaam had gekregen nadat hij zelf aanhoudende schouderklachten had opgelopen. Het vak is gericht op persoonlijke contact en het bieden van zowel fysieke als mentale zorg, wat voor Casper een belangrijke rol speelt voor zijn keuze voor het vak fysiotherapie.

Tijdens zijn werk vindt hij vriendelijkheid, enthousiasme en vakkundigheid erg belangrijk. Naast zijn werkzaamheden volgt hij dan ook verschillende verdiepende en verbredende cursussen om de beste zorg te leveren.

Verder is hij een groot liefhebber van het kijken naar sport, maar ook in het uitoefenen hiervan. Hij is hierdoor ook zeer geïnteresseerd in het behandelen van sport- en wervelkolom gerelateerde klachten. Het geeft hem veel voldoening wanneer cliënten na behandeling pijnvrij hun dagelijkse activiteiten kunnen hervatten: “hiervoor ga ik elke dag gemotiveerd naar mijn werk”.

Functie    :  Fysiotherapeut
Opleiding  :  Hogeschool Leiden (2021)
Specialisaties   :  Sport en rug gerelateerde klachten
Werkdagen  :  dinsdag, donderdag 
Big-nummer  :  39930255004

FysioMove maakt fysiotherapie toegankelijk, begrijpelijk en leuk!