Eerste afspraak

Sinds 2006 is de fysiotherapeut direct toegankelijk. Een verwijzing van een arts is niet noodzakelijk om een afspraak te maken bij een fysiotherapeut.

Door telefonisch (023 230 2173) of via het contactformulier kan je contact met ons opnemen voor een afspraak. Niet in bezig van een verwijzing? In dit geval vindt op het eerste gesprek een screening plaats. Tijdens dit gesprek beoordeelt de fysiotherapeut of je in aanmerking komt voor fysiotherapeutische zorg. Hierna volgt een uitgebreide anamnese en onderzoek. Uit de gegevens van het gesprek en onderzoek wordt een diagnose en behandelplan opgesteld dat de fysiotherapeut met je zal bespreken.

Wat dien je mee te nemen?

  • Legitimatiebewijs en verzekeringspas
  • Eventuele verwijzing
  • Een grote handdoek/laken en een kleine handdoek

Afmelden:

Het kan zijn dat door omstandigheden een afspraak niet door kan gaan. Dit dien je uiterlijk 24 uur voor de afgesproken behandeling te melden. Wanneer dat niet gebeurt, zijn wij genoodzaakt om 100% van het tarief van de behandeling bij je in rekening te brengen. Deze kosten kan je niet indienen bij uw verzekering en komen dus voor je eigen rekening. Je kan zowel telefonisch als via de mail afmelden.

Onze praktijk is aangesloten bij bijna alle zorgverzekeraars* in Nederland zodat de behandelingen, mits je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, vergoed worden door de zorgverzekeraar.

FysioMove maakt fysiotherapie toegankelijk, begrijpelijk en leuk!