Fitness en HydroFit

Vrij Fitness

Wil je een fitter en gezonder lichaam? FysioMove Velserbroek helpt je daar graag aan. In onze praktijk kan je vrij trainen in onze fitnessruimte. We beschikken over luxe cardio- en krachtapparatuur.

MoveFit

Ben je meer van samen sporten? Ook hiervoor kan je bij ons terecht! Met MoveFit train je onder begeleiding in groepsverband het gehele lichaam in slechts 30 minuten.

HydroFit

Ben je meer een waterrat? Wij bieden ook sporten in het water aan. Bewegen in water is voor mensen met stijve spieren en/of gewrichtsproblemen een verademing. In het warme water (31-32) graden is bewegen nog fijner. Hydrotherapie wordt gegeven in zwembad De Heerenduinen (Heerenduinweg 6, 1971 JE IJmuiden).

Tarieven

Voor de tarieven verwijzen wij je naar deze pagina.
Wil je graag een abonnement? Neem dat contact met ons op.

Reserveren

Hoe kan ik reserveren?

Heb je jezelf al eerder aangemeld? Meld je dan aan via deze app (hieronder uitleg hoe je de app op je telefoon kan installeren)

Nog niet eerder aangemeld? Neem dan de volgende stappen om een abonnement aan te maken:

  1. Zoek in bovenstaande agenda de dag/tijd dat je wilt gaan sporten en klik op de button ‘Aanmelden’.
  2. Selecteer vervolgens jouw gewenste abonnement.
  3. Vul vervolgens je gegevens in. Rechts in beeld staat je abonnement. 
    (Op dit moment staan alle abonnementen op ‘gratis’, omdat we de betalingen nog doen op de ouderwetse manier. Per 1 januari gaan ook de betalingen via dit systeem
  4. Vink het vakje ‘Ik ga akkoord aan’
  5. Klik op bevestigen 

Reserveren via app

Vanaf nu kan je de lessen nog gemakkelijker reserveren middels een app. Ga hiervoor met je telefoon naar: https://fysiomove.trainin.app/app

Je ontvangt als nieuwe klant een welkomstmail, waarbij je de mogelijkheid hebt om de app op te slaan. De app kan niet worden gedownload via Google Play of de App Store, maar kan worden opgeslagen via een rechtstreekse link, waardoor de app altijd up-to-date blijft!

Hieronder lees je hoe je de app eenvoudig op kunt slaan op zowel iPhone als op Android.

iOS (Safari)

Op een iPhone/iPad via Safari kun je de app opslaan in een paar klikken:Klik onderaan op het deel-icoontje in Safari
Selecteer 'Zet op beginscherm'
Voeg app toe aan beginscherm.
Let op: je kunt de app niet via een andere browser als Safari opslaan.

Android (Chrome)

Op Android kun je via Chrome met één druk op de knop de app installeren. Zo kun je klikken op de knop "Installeer App" die verschijnt op het inlogscherm. Verder krijgen klanten die reeds zijn ingelogd ook de knop te zien op Home. 
Let op: de app kan worden geïnstalleerd via Chrome. Wanneer naar de klant-omgeving wordt gegaan in een andere browser of binnen je e-mail app, dan verschijnt de knop veelal niet.
Ook kan het zijn dat de knop niet verschijnt omdat de app reeds is geïnstalleerd.

 

FysioMove maakt fysiotherapie toegankelijk, begrijpelijk en leuk!