Fitness en HydroFit

Vrij Fitness

Wil je een fitter en gezonder lichaam? FysioMove Velserbroek helpt je daar graag aan. In onze praktijk kan je vrij trainen in onze fitnessruimte. We beschikken over luxe cardio- en krachtapparatuur.

MoveFit

Ben je meer van samen sporten? Ook hiervoor kan je bij ons terecht! Met MoveFit train je onder begeleiding in groepsverband het gehele lichaam in slechts 30 minuten.

ZitFit

ZitFit is dé oplossing voor wie op zoek is naar een milde vorm van beweging. De les bestaat uit stretch-, kracht- en balansoefeningen. De oefeningen kunnen zowel zittend als staand met een stoel worden uitgevoerd 

HydroFit

Ben je meer een waterrat? Wij bieden ook sporten in het water aan. Bewegen in water is voor mensen met stijve spieren en/of gewrichtsproblemen een verademing. In het warme water (31-32) graden is bewegen nog fijner. Hydrotherapie wordt gegeven in zwembad De Heerenduinen (Heerenduinweg 6, 1971 JE IJmuiden).

Tarieven

Voor de tarieven verwijzen wij je naar deze pagina.
Wil je graag een abonnement? Neem dat contact met ons op.

Reserveren

Hoe kan ik reserveren?

Wanneer je een FysioFit abonnement heb kan je je gemakkelijk aanmelden voor lessen via deze app (hieronder uitleg hoe je de app op je telefoon kan installeren). De inlogcodes kan je vinden in je .

Reservering app op je telefoon

Vanaf nu kan je de lessen nog gemakkelijker reserveren middels een app. Ga hiervoor met je telefoon naar: https://fysiomove.trainin.app/app
Hieronder lees je hoe je de app eenvoudig op kunt slaan op zowel iPhone als op Android.

iOS (Safari)

Op een iPhone/iPad via Safari kun je de app opslaan in een paar klikken:Klik onderaan op het deel-icoontje in Safari
Selecteer 'Zet op beginscherm'
Voeg app toe aan beginscherm.
Let op: je kunt de app niet via een andere browser als Safari opslaan.

Android (Chrome)

Op Android kun je via Chrome met één druk op de knop de app installeren. Zo kun je klikken op de knop "Installeer App" die verschijnt op het inlogscherm. Verder krijgen klanten die reeds zijn ingelogd ook de knop te zien op Home. 
Let op: de app kan worden geïnstalleerd via Chrome. Wanneer naar de klant-omgeving wordt gegaan in een andere browser of binnen je e-mail app, dan verschijnt de knop veelal niet.
Ook kan het zijn dat de knop niet verschijnt omdat de app reeds is geïnstalleerd.

 

 

 

 


FysioMove maakt fysiotherapie toegankelijk, begrijpelijk en leuk!