Sinds 2006 is de fysiotherapeut direct toegankelijk. Een verwijzing van een arts is niet noodzakelijk om een afspraak te maken bij een fysiotherapeut.

EERSTE AFSPRAAK

EERSTE AFSPRAAK: 

U kunt telefonisch (023 230 2173) of via het contactformulier contact met ons opnemen voor een afspraak. Heeft u geen verwijzing? In dit geval vindt op het eerste gesprek een screening plaats. Tijdens dit gesprek beoordeelt de fysiotherapeut of u in aanmerking komt voor fysiotherapeutische zorg. Hierna volgt een uitgebreide anamnese en onderzoek. Uit de gegevens van het gesprek en onderzoek wordt een diagnose en behandelplan opgesteld dat de fysiotherapeut met u zal bespreken.

Wat dient u mee te nemen?
- Legitimatiebewijs en verzekeringspas
- Eventuele verwijzing
- Een grote handdoek/laken  en een kleine handdoek

Afmelden:
Het kan zijn dat door omstandigheden een afspraak niet door kan gaan. Dit dient u uiterlijk 24 uur voor de afgesproken behandeling te melden. Wanneer dat niet gebeurdt, zijn wij genoodzaakt om 100% van het tarief van de behandeling bij u in rekening te brengen. Deze kosten kunt u niet indienen bij uw verzekering en komen dus voor uw eigen rekening. U kunt zich zowel telefonisch als via de mail afmelden.

Onze praktijk is aangesloten bij alle zorgverzekeraars* in Nederland zodat de behandelingen, mits u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, vergoed worden door uw zorgverzekeraar.

*in 2021 hebben wij geen contract met CZ

LogoSNN.png
Dietist op maat logo_edited.jpg

Volg ons op facebook

  • Facebook Social Icon